Je bekijkt de reis...

A
10 oktober 2014 21:45 | Door: juliette
Ik ook van jou!!!
10 oktober 2014 22:03 | Door: Amber
Keep being silly Ellen, zoals je moeder het zou vinden. Jouw verhaal is mooi en ik lees/hoor het graag! Liefs
Gefeliciteerd met deze familie-dag!
10 oktober 2014 23:18 | Door: Dees
You little tart, got me crying here :) hou van je lieve-ver-weg-zus-maar-snel-weer-hier :) En niet vergeten voor je vannacht gaat slapen.. ''piep piep, sloap ej al?? ''
10 oktober 2014 23:21 | Door: Ellen
Nog even een Nederlandse note.....Ik ben niet gelovig, als in....Ik geloof niet in een god. Toch heb ik vandaag een bezoekje gebracht aan de kerk en ik heb twee kaarsjes aangestoken
1 als dank aan mijn vader en 1...als wens voor mijn biologische 2 zusjes en broer...dat hen hetzelfde geluk mag toekomen....
11 oktober 2014 00:50 | Door: Jesús
Het is een geweldige verhaal van een geweldige persoon (Sorry for my Dutch, I know it´s not good enought :p )
11 oktober 2014 00:52 | Door: Ellen
Hahaha Jésus, you just can write in english or even Spanish.....thank you!
11 oktober 2014 11:04 | Door: Mathil
Ontroerend mooi geschreven Ellen en ik vind het heel fijn dat wij met zijn allen je het gevoel hebben kunnen geven dat je echt een familie hebt die er voor elkaar zijn in goede en in slechte tijden ,het lijkt wel een soap!
Je bent een hele sterke vrouw geworden en als ik dat kleine schuwe meisje voor me zie dan is dat bijna niet te geloven.
Maar met je doorzettingsvermogen en vechtlust heb je zelf hetmeeste gedaan.
Liefs Mathil
12 oktober 2014 10:59 | Door: Naline
18 oktober 2014 23:35 | Door: veronie
Hee ellen wat heb je het mooi verwoord, ook ik ken dat meisje van toen....weet je nog dat ik met je naar dokter wilms ben geweest, in slingeland ziekenhuis doetinchem. Hij vond dat je van een klein vogeltje moest groe ien naar een mooie zwaan. Dat zal ik nooit vergeten, en... ik ben heel blij dat het je gelukt is, daar heb je voor moeten vechten, je hebt n heel speciaal plekje in mijn hart, dag lief zwaantje...
19 oktober 2014 11:44 | Door: Ellen
Zoveel lieve reacties, hier op mijn blog en mijn facebook. Dank je wel voor de lieve reacties. Ik weet verder niet wat ik moet zeggen, ik heb al zoveel gezegd en zoveel momenten herinnerd deze week.....
20 oktober 2014 11:35 | Door: alie
Hoi Ellen
een wat later reactie op je blog,maar we zijn een weekje weg geweest vandaar.
Wat heb je een mooi en lief verhaal geschreven over jou leven en hoe je jezelf zo ontwikkeld heb
en dat je daar Mathil en haar familie zo dankbaar voor bent.Je hebt het niet altijd makkelijk gehad
maar je kreeg veel steun en liefde van die familie,en ben je nu met eigen inzet zover gekomen
Ben super trots op je .Ik ben zo blij dat je bij Mathil bent gekomen,ze hebben je alle kansen gegeven
Dankjewel Mathil
Nou Ellen heb je weer een nieuw nummer ik kan je niet bereiken,dan praten we even bij en hoor ik je stem weer eens een keer
ik hoor het wel
Dikke knuffel en kus xxxxxxxxxxx
Alie
20 oktober 2014 13:46 | Door: Ellen
The woman who I am today, is the woman I became because of the past. The woman who I am today I became because of my mother, my father, my 3 awesome sisters, my brother my sister in law and all the other members of my family. my aunt and uncle Alie & Wies of course have also a very big and special part in this
Niet alleen door hun, ook door jou en wies,....zoals beschreven....Heb je een bericht op facebook gestuurd.
23 oktober 2014 20:14 | Door: Mieke
Ellen wat een prachtig verhaal en zoals Mathil schrijft je hebt zelf de kracht gevonden om te worden wie je nu bent.
Zeker ook door je lieve Aalders familie die ook heel veel steentjes hebben bijgedragen en je hebben opgenomen in hun gezin toen.Jullie kunnen allemaal trots zijn op elkaar.
Heel veel geluk met alles wat je nog gaat doen.
Liefs van Eef en Mieke